Leg zelf de mooiste momenten vast

Want stel je nou eens voor ...

Dat jij straks precies weet wat een foto mooi en krachtig maakt.

 

Dat jij straks steeds meer waardevolle foto’s maakt.

 

Dat je dit kunt leren door een korte, simpele cursus

 

Dat je straks met een trots gevoel kijkt naar mooie plaatjes,

 

en dat jouw kinderen je daar later heel dankbaar voor zijn.

 

Ik vertel je over de instellingen op je telefoon en welke handig zijn om te gebruiken. Ik laat je zien wat licht met een foto doet. Je krijgt goede tips over de compositie van een foto en ik leer je hoe je je kinderen het leuks om een foto zet. En je kunt meedoen aan foto opdrachten.

Een simpele en overzichtelijke cursus die ik via Instagram en Facebook geef en je hebt alleen je telefoon nodig! Nadat je bent toegelaten tot het Instagram of Facebook account is de cursus een maand lang terug te kijken.

Aanmelden en betalen kan via de website!

Instagram en Facebook cursus

Dat ik als fotograaf niet altijd bij jou aanwezig kan zijn om foto’s van de mooiste momenten te maken is logisch, maar ergens vind ik dat jammer! Een fotoreportage is maar zo’n kort moment en je wilt ook juist foto’s van al die andere mooie momenten. En ik denk dat dat juist de behoefte van heel veel moeders is; je eigen kinderen, op momenten dat er geen fotograaf is, goed of in ieder geval beter leren vastleggen.

De afgelopen dagen heb ik overuren gemaakt, het script van de cursus finetunen, filmpjes opnemen  en kijken hoe ik dit alles handig aan jullie kan uitleggen. Maar het is gewoon gelukt!

click cursus smartphone

39.95

(2 klantbeoordelingen)

Een simpele en overzichtelijke cursus die je via Instagram of Facebook volgt en je hebt alleen je telefoon nodig! Je kunt direct beginnen en de cursus is een maand lang terug te kijken. Ik vertel je over de instellingen op je telefoon en welke handig zijn om te gebruiken. Ik laat je zien wat licht met een foto doet. Je krijgt goede tips over de compositie van een foto en ik leer je hoe je je kinderen het leuks om een foto zet.

Categorie:

2 beoordelingen voor click cursus smartphone

  1. Edwin

    Ik heb een vergelijkbare cursus gevolgd van Hanna, super uitgelegd.

  2. Henrieke

    Bij Hanna een online click cursus gevolgd via Instagram. Heel leuk en vooral leerzaam! Je leert over verschillende technieken, tips en tracks. Omdat ik best veel foto’s met mijn telefoon maak , wil ik ook graag wat kwaliteit zien. Daarbij bieden de presets echt uitkomst. Je ziet gelijk wat het met je foto doet! Kortom, een hele leuke online cursus die je op je eigen gemak rustig kan volgen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie