Leg zelf de mooiste momenten vast

Want stel je nou eens voor ...

Dat jij straks alleen nog maar mooie foto’s maakt en daar alleen maar deze cursus en een smartphone voor nodig hebt!

 

Ik vertel je over de instellingen op je telefoon en welke handig zijn om te gebruiken. Ik laat je zien wat licht met een foto doet. Je krijgt goede tips over de compositie van een foto en daarnaast leer ik je hoe je kinderen het leukst op een foto zet.

En als BONUS laat ik je zien hoe je een foto kunt bewerken waardoor je foto’s er direct professioneel uitzien!

Daarnaast kun je meedoen met opdrachten om alles te oefenen en uit te proberen!

 

CLICK is een overzichtelijke cursus die je via Instagram volgt. 

Nadat je bent toegelaten tot het Instagram account is de cursus een maand lang terug te kijken.

 

Wat zullen jouw kinderen blij worden van de prachtige herinneringen die jij maakt van hun jeugd. Geen wazige, onscherpe of bewogen foto’s meer! Maar foto’s die kwalitatief goed zijn en een verhaal vertellen, die waardevolle momenten weer tot leven doen komen!

Instagram cursus

Dat ik als fotograaf niet altijd bij jou aanwezig kan zijn om foto’s van de mooiste momenten te maken is logisch, maar ergens vind ik dat jammer! Een fotoreportage is maar zo’n kort moment en je wilt ook juist foto’s van al die andere mooie momenten. En ik denk dat dat juist de behoefte van heel veel moeders is; je eigen kinderen, op momenten dat er geen fotograaf is, goed of in ieder geval beter leren vastleggen.

De Instagramcursus start op 3 November en is een maand lang terug te bekijken!

Instagram cursus smartphone

39.95

(2 klantbeoordelingen)

Een simpele en overzichtelijke cursus die je via Instagram volgt en je hebt alleen je telefoon nodig! Je kunt direct beginnen en de cursus is een maand lang terug te kijken. Ik vertel je over de instellingen op je telefoon en welke handig zijn om te gebruiken. Ik laat je zien wat licht met een foto doet. Je krijgt goede tips over de compositie van een foto en daarnaast leer ik je hoe je kinderen het leukst op een foto zet.

Uitverkocht

Categorie:

2 beoordelingen voor Instagram cursus smartphone

  1. Edwin

    Ik heb een vergelijkbare cursus gevolgd van Hanna, super uitgelegd.

  2. Henrieke

    Bij Hanna een online click cursus gevolgd via Instagram. Heel leuk en vooral leerzaam! Je leert over verschillende technieken, tips en tracks. Omdat ik best veel foto’s met mijn telefoon maak , wil ik ook graag wat kwaliteit zien. Daarbij bieden de presets echt uitkomst. Je ziet gelijk wat het met je foto doet! Kortom, een hele leuke online cursus die je op je eigen gemak rustig kan volgen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie