Leg zelf de mooiste momenten vast

Want stel je nou eens voor ...

Dat jij straks precies weet wat een foto mooi en krachtig maakt.

 

Dat jij straks steeds meer waardevolle foto’s maakt.

 

Dat je dit kunt leren door een korte, simpele cursus

 

Dat je straks met een trots gevoel kijkt naar mooie plaatjes,

 

en dat jouw kinderen je daar later heel dankbaar voor zijn.

 

Ik vertel je over de instellingen op je telefoon en welke handig zijn om te gebruiken. Ik laat je zien wat licht met een foto doet. Je krijgt goede tips over de compositie van een foto en ik leer je hoe je je kinderen het leuks om een foto zet. En je kunt meedoen aan foto opdrachten.

Een simpele en overzichtelijke cursus die ik via Instagram geef en je hebt alleen je telefoon nodig! De cursus start op maandag 1 juni en is een maand lang terug te kijken.

Aanmelden en betalen kan via de website!

Instagram cursus

Al een heel poosje liep ik met zo’n idee rond, ik stel het steeds uit want ergens vind ik het te ingewikkeld, te lastig, te ..

Tot deze week, toen alles ineens anders werd.

Dat ik als fotograaf niet altijd bij jou aanwezig kan zijn om foto’s van de mooiste momenten te maken is logisch, maar ergens vind ik dat jammer! Een fotoreportage is maar zo’n kort moment en je wilt ook juist foto’s van al die andere mooie momenten. En ik denk dat dat juist de behoefte van heel veel moeders is; je eigen kinderen, op momenten dat er geen fotograaf is, goed of in ieder geval beter leren vastleggen.

De afgelopen dagen heb ik overuren gemaakt, het script van de cursus finetunen, filmpjes opnemen  en kijken hoe ik dit alles handig aan jullie kan uitleggen. Maar het is gewoon gelukt!

 

Maandag 1 juni start de cursus CLICK online! Omdat de CLICK een maand lang terug te kijken is kun je een ticket kopen tot woensdag 3 juni.