Ik volgde Hanna haar account al omdat ze prachtige foto,s maakt. Toen ik de click cursus voorbij zag komen dacht ik; Dit ga ik doen! En ik heb er zoveel plezier aan beleefd. En nog elke keer als ik een foto maak denk ik aan haar tips. De cursus is makkelijk te volgen voor iedereen en zeer leerzaam. Je kan de cursus doen op een moment dat het jouw uitkomt dat is toch super! Je leert echt geweldige foto,s te maken met je telefoon en aldoende word het steeds leuker.

Gea Groen

Hanna is ondertussen onze vast fotograaf. We hebben al diverse shoots met haar gedaan en steevast kei mooie foto’s. Om zelf iets mooiere foto’s te maken heb ik de cursus Click gevolgd en de basis voor kinderfotografie. Deze cursus Click vormt de basis om mooie foto’ te maken. Voor zowel de telefoon als met de camera. Als beginner zie je door de bomen het bos soms niet meer. Er zijn zoveel dingen waar je op moet letten en Hanna legt dit allemaal uit. En de presets die je kunt aanschaffen zijn de kers op de taart. Daarmee leer je in een handomdraai Lightroom toepassen zodat je foto’s nog mooier worden.

Hester Bron

maar nu zijn ze kwalitatief een stuk beter. Ook heb ik de kleur presets gekocht en bevalt super. Met 1 klik krijgt m’n foto opeens een veel mooiere goed of tint en kan ik m’n snel geschoten foto met m’n mobiel veranderen in een fotoboekwaardige foto. En Hanna is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Op een of andere manier lukte het mij niet goed om de presets in de lightroom app te krijgen, samen hebben we het uitgepuzzeld en een oplossing gevonden waardoor het nu toch werkt, fijne service!

Anniek Pril

“Dit was dus precies wat ik nodig had. Ik had echt te veel foto’s overal staan en ik weet nu hoe ik ze moet uitzoeken en goed op moet slaan.

Wat fijn dat je verteld hoe jij het doet en waarom. Hele bruikbare tips en met een gaaf album als resultaat.”

Janneke

“Hele duidelijke uitleg en goed toe te passen. Ik ben heel blij met deze cursus want ik weet nu zeker dat mijn foto’s goed opgeslagen staan. Ook ben ik nu bij met het maken van de fotoalbums van onze kinderen. Bedankt Hanna!”

Chantal

“Yes! Ik heb eindelijk de albums van onze oudste af. Ik liep ongeveer 4 jaar achter maar ben nu helemaal bij. Ik ga nog even door voor de albums van onze jongste. Zo blij dat ik dit gedaan heb, stiekem wou ik dat ik dit eerder wist.”

Marjanne

Wij zijn erg blij dat we voor Hanna als fotograaf hebben gekozen. Tijdens het kennismakingsgesprek was er meteen een klik en ze heeft onze dag prachtig vastgelegd. We zijn ontzettend blij met de foto’s, elke foto is mooi! Hanna weet alles perfect vast te leggen en heeft oog voor detail.

Tijdens de fotoreportage stelde Hanna ons meteen op ons gemak waardoor we echt plezier hebben gehad in het maken van de foto’s.
Dankjewel Hanna!
Rutger & Sanne

´Een fotograaf voor onze bruiloft vinden was voor ons niet moeilijk! Hoewel we veel verschillende fotografen voorbij zagen komen, sprong voor ons Hanna er vrijwel meteen uit. De foto´s die zij maakt zijn zo mooi puur! De kleuren zijn ook altijd erg mooi..

Het gesprek, voorafgaand aan de bruiloft, ging heel relaxed en op zijn gemakje.

De fotoreportage op onze grote dag ging eigenlijk ook op die manier. Hanna stelde ons op ons gemak, wij hadden nog niet vaker samen voor een camera gestaan. We hebben plezier gehad en we hebben ervan genoten!

We hebben na 3 weken ons trouwalbum al gekregen! Alles werd heel vlug en keurig afgeleverd. We zijn er superblij mee! De foto´s zijn prachtig en wij laten ze vol trots zien!

Super bedankt, Hanna!´
read more

Wilfred & Gerlinda

De foto’s zijn zo  prachtig en persoonlijk dat we er helemaal stil van waren… Hanna’s oog voor detail is haar grootste gave. Dit maakt dat de foto’s  puntgaaf zijn, kleine dingetjes van de dag worden vast gelegd, er af en toe een grapje in de foto zit en ze de sfeer van de gehele dag subliem kan vast leggen.

 
read more

Willem Freek & Annefloor

Hanna heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd!

Al vanaf het eerste telefoontje hadden we een heel goed gevoel. En in het kennismakingsgesprek werd dat verder bevestigd. Hanna is heel vriendelijk en open en laat veel ruimte voor je eigen inbreng. Hanna stelde ons meteen op ons gemak. De voorbereiding was zeer gedegen. We hebben uitgebreid besproken wat wij belangrijk vonden. En nadat wij zelf verschillende locaties voor de rapportage hadden voorgesteld, is Hanna ook nog op al die locaties gaan kijken.

De fotorapportage was er gezellig en ontspannen en dat kun je in de foto’s terug zien. Hanna geeft je echt de ruimte om te zijn zoals je bent. En ze zorgt er met weinig maar rake aanwijzingen voor dat alles prachtig wordt vastgelegd. Tijdens de bruiloft beweegt ze zicht bijna onzichtbaar overal tussendoor. En dat zorgt voor heel veel leuke spontane foto’s van de gasten en goede sfeerimpressies van de prachtige dag.

En het resultaat is fantastisch. We zijn er heel erg blij mee. En het is heel erg leuk om aan de hand van de foto’s herinneringen aan de dag op te halen.
read more

Jan Willem & Katrien