Hanna heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd!

Al vanaf het eerste telefoontje hadden we een heel goed gevoel. En in het kennismakingsgesprek werd dat verder bevestigd. Hanna is heel vriendelijk en open en laat veel ruimte voor je eigen inbreng. Hanna stelde ons meteen op ons gemak. De voorbereiding was zeer gedegen. We hebben uitgebreid besproken wat wij belangrijk vonden. En nadat wij zelf verschillende locaties voor de rapportage hadden voorgesteld, is Hanna ook nog op al die locaties gaan kijken.

De fotorapportage was er gezellig en ontspannen en dat kun je in de foto’s terug zien. Hanna geeft je echt de ruimte om te zijn zoals je bent. En ze zorgt er met weinig maar rake aanwijzingen voor dat alles prachtig wordt vastgelegd. Tijdens de bruiloft beweegt ze zicht bijna onzichtbaar overal tussendoor. En dat zorgt voor heel veel leuke spontane foto’s van de gasten en goede sfeerimpressies van de prachtige dag.

En het resultaat is fantastisch. We zijn er heel erg blij mee. En het is heel erg leuk om aan de hand van de foto’s herinneringen aan de dag op te halen.