Van te voren heeft Hanna alles grondig met ons doorgesproken, droeg ze zelf ideeën aan en was er veel ruimte voor wat wij in gedachten hadden.

Op de dat zelf hebben we haast niet door gehad dat ze er was! Tijdens de reportage gaf ze onze 9-jarige dochter kleine taakjes, zodat die zich ook echt onderdeel van het geheel voelde. Hanna heeft de gave kinderen op hun gemak te stellen.
Ook bij het maken van de familie foto’s was er ruimte voor afwisseling en eigen input. De hele dag was Hanna opgewekt en meegaand, precies wat je op zo’n dag nodig hebt!

Binnen zeer kort tijdsbestek hadden we al een link voor een preview van de foto’s. Die waren zo ontzettend prachtig en persoonlijk dat we er helemaal stil van waren… Hanna’s oog voor detail is haar grootste gave. Dit maakt dat de foto’s  puntgaaf zijn, kleine dingetjes van de dag worden vast gelegd, er af en toe een grapje in de foto zit en ze de sfeer van de gehele dag subliem kan vast leggen.

Toen we eenmaal het boek en de extra foto’s ontvingen, was dat zo’n perfecte weerspiegeling van het verloop van onze dag, dat we het helemaal opnieuw beleefden.

Kortom: we zijn super blij dat we in zo’n geweldige fotograaf als Hanna hebben geïnvesteerd!