Ik volgde Hanna haar account al omdat ze prachtige foto,s maakt. Toen ik de click cursus voorbij zag komen dacht ik; Dit ga ik doen! En ik heb er zoveel plezier aan beleefd. En nog elke keer als ik een foto maak denk ik aan haar tips. De cursus is makkelijk te volgen voor iedereen en zeer leerzaam. Je kan de cursus doen op een moment dat het jouw uitkomt dat is toch super! Je leert echt geweldige foto,s te maken met je telefoon en aldoende word het steeds leuker.

Gea Groen

Hanna is ondertussen onze vast fotograaf. We hebben al diverse shoots met haar gedaan en steevast kei mooie foto’s. Om zelf iets mooiere foto’s te maken heb ik de cursus Click gevolgd en de basis voor kinderfotografie. Deze cursus Click vormt de basis om mooie foto’ te maken. Voor zowel de telefoon als met de camera. Als beginner zie je door de bomen het bos soms niet meer. Er zijn zoveel dingen waar je op moet letten en Hanna legt dit allemaal uit. En de presets die je kunt aanschaffen zijn de kers op de taart. Daarmee leer je in een handomdraai Lightroom toepassen zodat je foto’s nog mooier worden.

Hester Bron

maar nu zijn ze kwalitatief een stuk beter. Ook heb ik de kleur presets gekocht en bevalt super. Met 1 klik krijgt m’n foto opeens een veel mooiere goed of tint en kan ik m’n snel geschoten foto met m’n mobiel veranderen in een fotoboekwaardige foto. En Hanna is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Op een of andere manier lukte het mij niet goed om de presets in de lightroom app te krijgen, samen hebben we het uitgepuzzeld en een oplossing gevonden waardoor het nu toch werkt, fijne service!

Anniek Pril