´Een fotograaf voor onze bruiloft vinden was voor ons niet moeilijk! Hoewel we veel verschillende fotografen voorbij zagen komen, sprong voor ons Hanna er vrijwel meteen uit. De foto´s die zij maakt zijn zo mooi puur! De kleuren zijn ook altijd erg mooi..

Het gesprek, voorafgaand aan de bruiloft, ging heel relaxed en op zijn gemakje.

De fotoreportage op onze grote dag ging eigenlijk ook op die manier. Hanna stelde ons op ons gemak, wij hadden nog niet vaker samen voor een camera gestaan. We hebben plezier gehad en we hebben ervan genoten!

We hebben na 3 weken ons trouwalbum al gekregen! Alles werd heel vlug en keurig afgeleverd. We zijn er superblij mee! De foto´s zijn prachtig en wij laten ze vol trots zien!

Super bedankt, Hanna!´
read more

Wilfred & Gerlinda

Van te voren heeft Hanna alles grondig met ons doorgesproken, droeg ze zelf ideeën aan en was er veel ruimte voor wat wij in gedachten hadden.

Op de dat zelf hebben we haast niet door gehad dat ze er was! Tijdens de reportage gaf ze onze 9-jarige dochter kleine taakjes, zodat die zich ook echt onderdeel van het geheel voelde. Hanna heeft de gave kinderen op hun gemak te stellen.
Ook bij het maken van de familie foto’s was er ruimte voor afwisseling en eigen input. De hele dag was Hanna opgewekt en meegaand, precies wat je op zo’n dag nodig hebt!

Binnen zeer kort tijdsbestek hadden we al een link voor een preview van de foto’s. Die waren zo ontzettend prachtig en persoonlijk dat we er helemaal stil van waren… Hanna’s oog voor detail is haar grootste gave. Dit maakt dat de foto’s  puntgaaf zijn, kleine dingetjes van de dag worden vast gelegd, er af en toe een grapje in de foto zit en ze de sfeer van de gehele dag subliem kan vast leggen.

Toen we eenmaal het boek en de extra foto’s ontvingen, was dat zo’n perfecte weerspiegeling van het verloop van onze dag, dat we het helemaal opnieuw beleefden.

Kortom: we zijn super blij dat we in zo’n geweldige fotograaf als Hanna hebben geïnvesteerd!
read more

Willem Freek & Annefloor

Hanna heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd!

Al vanaf het eerste telefoontje hadden we een heel goed gevoel. En in het kennismakingsgesprek werd dat verder bevestigd. Hanna is heel vriendelijk en open en laat veel ruimte voor je eigen inbreng. Hanna stelde ons meteen op ons gemak. De voorbereiding was zeer gedegen. We hebben uitgebreid besproken wat wij belangrijk vonden. En nadat wij zelf verschillende locaties voor de rapportage hadden voorgesteld, is Hanna ook nog op al die locaties gaan kijken.

De fotorapportage was er gezellig en ontspannen en dat kun je in de foto’s terug zien. Hanna geeft je echt de ruimte om te zijn zoals je bent. En ze zorgt er met weinig maar rake aanwijzingen voor dat alles prachtig wordt vastgelegd. Tijdens de bruiloft beweegt ze zicht bijna onzichtbaar overal tussendoor. En dat zorgt voor heel veel leuke spontane foto’s van de gasten en goede sfeerimpressies van de prachtige dag.

En het resultaat is fantastisch. We zijn er heel erg blij mee. En het is heel erg leuk om aan de hand van de foto’s herinneringen aan de dag op te halen.
read more

Jan Willem & Katrien