Fotograaf

Hanna Wursten

Hi, mijn naam is Hanna en samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik in Hasselt (ov). Foto’s die mij herinneren aan de mooiste momenten in mijn leven, mij weer even terug doen gaan naar toen. Dat is de reden waarom ik ben gaan fotograferen.  10 jaar lang stond ik voor de klas en ik had toen nooit gedacht dat ik fulltime fotoraaf zou worden.

Ik ben gek op de natuur.  Wolken vind ik fascinerend. De kleuren van de herfst en de eerste zonnestralen in de lente. Ik geloof! Mijn familie is mij dierbaar en het meest geniet ik van de vakanties met ons gezin. Ik kom graag bij jullie thuis of fotografeer op (buiten)locatie om zo een prachtige afwisselende serie foto’s aan jullie te  leveren. Ben je benieuwd naar mijn manier van werken en tarieven? Download dan het  e-magazine!

Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie en fotografeer veel voor ondernemers. En voor héle leuke gezinnen doe ik af en toe een familie fotoshoot. Ik woon in Overijssel, maar werk op de gaafste locaties in heel Nederland. Daarnaast kun je mij nu ook boeken voor het fotograferen van een laatste afscheid, meer hierover vind je onder ‘uitvaart’.