leren fotograferen

Workshop fotografie

Fotograferen kun je leren! Heb je ook zo’n gave spiegelreflex camera in de kast liggen en komt die er veel te weinig uit. Of fotografeer je op de automatische stand en wil je graag leren hoe alles zelf instelt? Dan is de workshop basisfotografie zeker geschikt voor jou.

Na een heerlijke kop koffie/thee met wat lekkers duiken we eerst de theorie in. We vertellen je alles over de waarde van foto’s, wat je juist wel en juist niet moet doen, en we leggen de basistechniek van diafragma, sluitertijd en iso uit.

Na de pauze gaat het echte werk beginnen. We zorgen voor een model zodat je alle theorie in de praktijk kunt oefenen, we helpen je daarbij en geven je feedback en tips zodat je steeds beter ziet en aanvoelt wat je moet doen in bepaalde situaties.

We praten nog even na en in de eerste weken na de workshop zijn wij bereikbaar voor al je vragen! De workshop geef ik samen met mijn collega Bianca van den Berg.

De kosten voor de workshop zijn 99,00 euro incl. btw.

Wil jij dit ook?

Leren fotograferen en weten hoe je jouw camera moet instellen. Tips en feedback ontvangen om steeds beter te worden en zien hoe je licht en compositie kunt gebruiken om de mooiste foto’s te maken. Geef je op voor de workshop basisfotografie!

Dit wil ik ook.